Sotainvalidien Veljesliiton Helsingin piiri ry.
Kuopion Ensimmäinen Apteekki
Psykoterapia Irma Loukasmäki

Psykoterapia Irma Loukasmäki

Furunholminpolku 7
68580 Larsmo

040-7477145Ota yhteyttä!

Irma Loukasmäki tarjoaa asiakkailleen vahvalla ammattitaidolla ja luotettavasti terapiapalvelua Luodossa. Olen kolutukseltani sairaanhoitaja, erikoistunut psykiatriaan ja kriisi/mielenterveyshoitotyöhön. Ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ET (Kelan kuntoutuspsykoterapia, Valviran hyväksymä ) Työnohjaaja. Kongnitiivisen psykoterapian menetelmäkoulutus.  Sosiodraama ohjaaja.

Terapian avulla on mahdollisuus saada helpotusta moniin elämän isompiin ja pienempiin henkistä hyvinvointia uhkaaviin haasteisiin, kuten uupumukseen, ahdistukseen, masennukseen ja vaikeisiin elämäntilanteisiin, elämän muutoksiin ja ihmissuhdehankaluuksiin.

Työmenetelmiä: Ratkaisukeskeinen psykoterapia, interpersoonallinen psykoterapia masennuksen hoidossa 6-12 käyntiä, NLP-menetelmiä, 5-pisteen korva-akupunktio hoitoja stressioireisiin sekä mielikuva ja rentoutusharjoituksia. Kriisitilanteiden jälkipuinnit. Kesäaikaan puutarhastani löytyy silmäniloa ja pysähdyspaikkoja. Koira Peppi ja ja kissa Pupulilli ovat tavattavissa.

"Ehkä myrskyjä onkin vain siksi, että niiden jälkeen saataisiin jälleen auringonnousu" Muumimamma!

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluista! Kiitos!

Psykoterapia Irma Loukasmäki kartalla